Blog Haberleri

8.07.2017

Zengin ve Mutlu Bir Emeklilik İçin En İyi 5 İpucu

( kelime)

Görüntüleme

Zengin ve Mutlu Bir Emeklilik İçin En İyi 5 İpucu

Zengin ve Mutlu Bir Emeklilik İçin En İyi 5 İpucu - Emeklilik için hazırlanmak son derece önemli bir görevdir, ancak hak ettiği ilgiyi çekmeyen bir görevdir. Mutlu bir emekliliğe kendinizi hazırlamak için daha fazlasını yapmak isteyeceksiniz. Sonuçta, insanlar nereden başlayacaklarını bilmedikleri için paralarını harcamak istemiyor. Mümkün olan en rahat ve mutlu emekli olma yolunu açmak için şimdi bir oyun planı hazırlayın.

Nereden başlayacağınızı merak ediyor musunuz? Başlamak için aşağıdaki en iyi beş uygulamayı izleyin:

Ne istediğiniz ve ne kadar emeklilik maaşına ihtiyacınız olduğunu belirleyin.

Kendinize sormak istediğiniz ilk iki soru, emeklilikten ne istemekte olduğunuz ve emeklilik paranıza neden ihtiyaç duyduğunuzdur. Seyahat etmek istiyor musun, yeni maceralara mı yaşamak istiyorsun? Yeni bir şeyler mi arıyorsun yoksa sadece günlük hayatta rahatça yaşamak için yer mi arıyorsun? Bunlar gerçekten düşünmeyi ve cevaplamayı isteyeceğiniz sorular. Paranız için açık bir amaca ve plana sahip olmak, ihtiyacınız olan miktardan tasarruf etmenizi kolaylaştıracaktır.

Ne kadar tasarruf etmeniz gerektiğini belirleyin.

Bir sonraki adım, yukarıda cevapladığınız sorulara dayanarak ne kadar tasarruf etmeniz gerektiğini hesaplamaktır. Başlamak için en iyi yer, finansal planlama hakkında aile fertleri ile oturup emekliliğinizin nasıl olacağını tartışmaktır.

Para tasarrufu söz konusu olduğunda en iyi eylem yolunu belirleyebilirsiniz.

Gelir kaynağı oluşturun.

Birden fazla gelir kaynağı oluşturmanızı öneririz. Bu gelir kaynakları, gayrimenkul, yatırım geliri ve işletme geliri şeklinde olabilir. Emekliler (ve daha varlıklı olanlar), bu gelir kaynaklarını herhangi bir gelir farkını kapatmak için kullanıyorlar.

Bir gelir yatırımcısı olun.

İlave bir gelir kaynağı oluşturmanın bir yolu da gelir yatırımlarıdır. Sosyal güvenlik biriminizin, emeklilikte isteyeceğiniz her şeyi sağlayacağı ihtimal dahilinde değildir. Bu nedenle, hisse senedi, tahvil ve diğer emekliye ayrılmış emeklilik gelirinizden istikrarlı bir nakit akışının üretilmesine odaklanmak önemlidir.

İpoteklerinizi en az beş yıl içinde ödemeniz için bir plan oluşturun.

Bir başka önemli nokta, mutlu ve huzurlu bir emeklilik için, emeklilerin ipoteklerini ödemiş olmalarından ya da emekli olduktan sonra beş yıl içinde olmalarıdır. İpoteklerinizden ve diğer verimsiz borcunuzdan kurtularak emeklilik halinde aradığınız finansal özgürlüğe sahip olursunuz.

Unutma, emeklilikte rahatça yaşamak için bir milyoner olmak zorunda değilsiniz, ancak birkaç basit adımı izlemeniz ve şu anda planlamaya başlamanız gerekiyor.

Açıklama: Bu bilgi yalnızca bilgilendirme amacıyla kaynak olarak size verilmektedir. Yatırım hedefleri, risk toleransı veya belirli herhangi bir yatırımcının maddi koşulları dikkate alınmadan sunulmaktadır ve tüm yatırımcılar için uygun olmayabilir. Geçmiş performans gelecekteki sonuçların göstergesi değildir. Yatırım, olası anapara kaybı da dahil olmak üzere riski içerir. Bu bilgi, yapabileceğiniz herhangi bir yatırım kararı için birincil temel kural oluşturmayı amaçlamaz ve olmamalıdır.

Herhangi bir yatırım / vergi / emlak / finansal planlama hususunu veya kararını vermeden önce bir yatırım danışmanına danışın.

Önerilen Yayınlar × +

Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.

Geri
En yeni sayfa


İfadelerİfadeler